User talk:Opeluo

ShoutWiki — express yourself and be heard!
Jump to navigation Jump to search
Tervetuloa, Opeluo, ShoutWikiin!

ShoutWiki Hub logo.png

ShoutWiki on ilmainen, mainoksin tuettu wikien isännöintipalvelu. Tarjoamme wikin isännöintiä yksityisille, yrityksille, kouluille, yliopistoille ja sekä useille erinäisille muille yhteisöille.

Henkilökunnallamme on erittäin paljon kokemusta MediaWiki-ohjelmiston parissa ja he osaavat auttaa sinua kaikissa ongelmissa tai kysymyksissä, joita sinulla saattaa olla.

Tässä on joitakin hyödyllisiä linkkejä sinulle:

Muistathan allekirjoittaa kommenttisi keskustelusivulla neljällä tilde-merkillä, eli näin: ~~~~.

Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä henkilökuntaamme, käyt IRC-kanavallamme tai kysyt minulta keskustelusivullani. — Jack PhoenixShoutWiki Staff (Contact) 10:43, 13 December 2013 (UTC)

Luomasi sivu "Datanurkka/tietokone‎"[edit]

Hei vielä kerran ja tervetuloa mukaan!

Poistin tähän wikiin (ShoutWiki Hub eli ShoutWikin keskuswiki, www.shoutwiki.com) luomasi sivun Datanurkka/tietokone‎, koska se ei kuulu tämän projektin sisältöön. ShoutWiki Hub sisältää lähinnä "virallisempaa" materiaalia, kuten esimerkiksi ohjesivuja ja pääosin automaattisesti luotuja wikien kuvaussivuja (ks. esim. 24 tai Pokémon — kyseiset sivut eivät siis sisällä mitään materiaalia aiheesta, ne vain esittelevät isännöimiämme wikejä näistä aiheista, ja kyseiset wikit sisältävät paljon enemmän materiaalia).

Mikäli olet kiinnostunut luomaan uuden wikin, ohjesivulta löytyy lisätietoa aiheesta.

Suomenkielisessä keskuswikissämme (osoitteessa fi.shoutwiki.com) on paljon käännettyä materiaalia, kuten esimerkiksi ohjesivuja, yksityisyydensuojakäytäntömme, käyttöehtomme ja ohjeistus uuden wikin luomiseen. Mainittakoon nyt vielä, että uuden wikin voi luoda vain tämän englanninkielisen wikin eli ShoutWiki Hubin (www.shoutwiki.com) kautta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, ota minuun yhteyttä keskustelusivullani! --Jack PhoenixShoutWiki Staff (Contact) 10:43, 13 December 2013 (UTC)